[르꼬르동블루 학사]시드니 캠퍼스 바첼러 과정 안내
인터내셔널 레스토랑 경영학 전공
2011 년 1월 시드니에 새로 개설된 레스토랑 경영학은 학생들의 레스토랑 매니지먼트, 와인학, 식음료 관리 및 마케팅, 미식학 등을 공부하게되며 실무기술과 실제 현장에서의 경력, 호스피탈리티와 요식업 분야의 전략을 배울 수 있는 프로그램이다, 최고의 쉐프들과 업계의 전문가들로 구성된 르 꼬르동 블루의 강사진은 학생들이 완벽한 환경 속에서 철저한 실습을 할 수 있도록 함으로써 많은 경험과 노하우를 쌓을 수 있는 독특한 교육 방법을 제시한다. 현재 certificate III 또는 Advanced Diploma 과정을 이수하는 학생들은 학점을 인정 받아 보다 단기에 학사과정을 마칠 수 있다.
입학시기: 매년 1월, 7월
학비: AUD$67,350 for 3 years
입학기준: 고등학교 졸업자 이상(만18세이상) /한국 대학교, 전문대학 1년 이상 재학 IELTS 아카데믹(6.0) 4과목 모두 5.5 이상이어야함 (고등학교만 졸업시에는 관련기관에서 foundation/diploma of Business , 또는 다른 호주 교육기관에서 diploma of Business/marketing 을 받은자)
****프로그램 Year 1 Stage 1 – on campus (6 months) • Kitchen operations Management • Food and Beverage Service • Communications • Wine Fundamentals • Technology and Information Systems for Restaurants • Restaurant Business operations • Restaurant concepts and Management • Introduction to Accounting and cost control for Restaurants stage 2 – professional experience 1 (6 months) To allow students to develop and apply practices and principles introduced in a controlled learning environment in a real workplace situation. Year 2 Stage 3 – on campus (6 months) • Introduction to Hospitality Management • The Hospitality Experience • The Aesthetics of Food & Wine • Marketing for Hospitality Enterprises • Finance and Accounting for Hospitality Businesses • Food Quality Management • Culinary Practice • Human Resources Management stage 4 – professional experience 2 (6 months) To allow students to develop and apply practices and principles introduced in a controlled learning environment in a real workplace situation. Year 3 Stage 5 – on campus (6 months) • Advanced Marketing • Hospitality Business Law • Strategic Management • Professional Gastronomic Practice • Decision Making for Restaurant Managers • Quality Service Management • Entrepreneurship and Small Business Management Electives • Facilities and Property Development and Management • or – Wine and Beverage Management and Marketing
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